Historie

In 1982 is Autobedrijf Keijzer opgericht door Adrie Keijzer. In ruim 30 jaar is onze dorpsgarage uitgegroeid tot een volwaardig Bosch Car Service autobedrijf dat aangesloten is bij BOVAG. Wij zijn thuis in alle merken en tegenwoordig kunt u ook met uw leaseauto bij ons terecht!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, APK, ruitreparatie, schade. Tevens verkopen wij nieuwe en gebruikte auto's van ieder merk! Ons goed geschoolde personeel maakt gebruik van de allernieuwste geavanceerde apparatuur. Zo blijft uw auto bij ons gegarandeerd in topconditie. Bovendien staat Autobedrijf Keijzer garant voor een persoonlijke service en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!

 

Het vennootschap staat inmiddels onder leiding van Adrie, zoon Alex en schoonzoon Benno. Zij worden in de werkplaats bijgestaan door drie ervaren monteurs Paul, Jurjen en Jarno en door onze leerlingmonteur Jarno Roos.

 

Service staat hoog in het vaandel bij Autobedrijf Keijzer, de klant kan altijd op ons rekenen. Het gevoel van een dorpsgarage moet wel blijven!