Haal en breng service

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen en brengen wij uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats door te geven en wanneer het u schikt. Dan zorgen wij ervoor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking heeft. Wij kunnen alle auto's in de regio Westfriesland halen en brengen wanneer u dat wilt. Wanneer u een online afspraak maakt kunt u in de tweede stap bij vervangend vervoer aangeven dat u gebruik wilt maken van de haal en breng service.

 

Vervangend vervoer

Kunt u de auto niet missen? Bij Autobedrijf Keijzer hebben wij naast onze haal en breng service ook de beschikking over vervangend vervoer. Wij hebben verschillende leenauto's die wij kunnen inzetten. Als lease rijder kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Maar ook wanneer u, uw prive auto bij ons in onderhoud heeft hebben wij voor u een gratis leenauto , wel wordt er een brandstofvergoeding van € 0.17 per gereden kilometer gerekend. Wanneer u een online afspraak maakt kunt u in de tweede stap bij vervangend vervoer aangeven dat u gebruik wilt maken van de leenauto. 

 

Wachten

Bij Autobedrijf Keijzer draait het allemaal om u altijd mobiel te houden. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om op de reparatie of het onderhoud te wachten. Wij beschikken over een wachtruimte waar u onder het genot van een kopje koffie of thee de krant of een magazine kunt lezen. Ook is er een speeltafel voor de kleintjes. Tevens heeft u gratis toegang tot onze wifi en hebben wij een tv in de wachtruimte hangen. Wanneer u een online afspraak maakt en in de tweede stap bij vervangend vervoer aangeeft dat u wilt wachten, zorgen wij ervoor dat uw auto gelijk bij binnenkomst aan de beurt is zodat het wachten niet te veel tijd in beslag neemt. 

 

Bosch Car Service Keijzer

Midwouderdorpsstraat 44a

1679 GC Midwoud

T: 0229-201856

Einfo@autobedrijfkeijzer.nl