Lease

Rijd u in een lease auto? De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Die biedt immers alle dienstverlening onder één dak en onderhoud de auto volgens de richtlijnen van de fabrikant. Ook bij Autobedrijf Keijzer bent u van harte welkom met uw lease auto. Niet voor niets is Bosch Car Service de eerste premium partner van LeasePlan.

 

Samenwerking met diverse leasemaatschappijen

Bosch Car Service werkt samen met een groot aantal leasemaatschappijen. LeasePlan heeft Bosch Car Service aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen zijn we een ideale partner. Wanneer u kiest voor Autobedrijf Keijzer, kunt u altijd rekenen op de meermaals bekroonde servicekwaliteit van de Bosch Car Service autobedrijven.

 

Haal- en brengservice

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen en brengen wij uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats door te geven en wanneer het u schikt. Wij zorgen er dan voor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking heeft. Wanneer u een online afspraak  maakt kunt u in de tweede stap bij vervangend vervoer aangeven dat u gebruik wilt maken van de haal en breng service.

 

Autobedrijf Keijzer

Midwouderdorpsstraat 44a

1679 GC Midwoud

T: 0229-201856

Einfo@autobedrijfkeijzer.nl