Schadeherstel

Autoschade

Kras op uw auto, deukje in het portier of echt een flinke schade? Het is de nachtmerrie van elke trotse autobezitter. Vaak heeft het akkefietje nog een lange nasleep ook, met telefoontjes, discussies en administratieve rompslomp. Autobedrijf Keijzer beperkt de schade, U kunt de afhandeling volledig aan ons overlaten.Van de afwikkeling met de schade-expert tot en met het schadeherstel.

 

Eigen risico

U kunt uw autoschade bij ons laten repareren, zonder dat het u extra eigen risico kost. Beloont uw verzekeringsmaatschappij u met een korting op het eigen risico als u uw auto laat repareren door een bepaald schadebedrijf? In dat geval nemen wij die korting zelf voor onze rekening als u de auto bij ons brengt. Zo kunt u de reparatie voor hetzelfde geld laten uitvoeren bij uw eigen, vertrouwde autobedrijf. Wel zo prettig.

 

Vervangend vervoer

Bij Autobedrijf Keijzer kunt u kosteloos gebruik maken van vervangend vervoer. Het is al vervelend genoeg, allemaal. Zo’n voorval kost u altijd geld, zelfs al treft u geen schuld. Onze gratis leenauto  helpt u de schade een beetje te beperken.

 

Schade gereden? Maak dan meteen even een online afspraak of belt u ons 0229-201856. Dan nemen wij de zorg van u over.

 

Autobedrijf Keijzer

Midwouderdorpsstraat 44a

1679 GC Midwoud

T: 0229-201856

Einfo@autobedrijfkeijzer.nl