Diensten

Gratis Leenauto

Het gebruik van een leenauto is gratis bij Autobedrijf Keijzer!

Lease

De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. U bent bij ons dan ook van harte welkom!

Haal en breng service

Om het u nog makkelijker te maken, halen en brengen wij uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats en tijd door te geven.

Storings Diagnose

Professionele en effectieve storingsdiagnose! Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Kom in dat geval bij ons langs!

Schadeherstel

Kras op uw auto, deukje in het portier of echt een flinke schade? Het is de nachtmerrie van elke trotse autobezitter. Gelukkig kunt u bij ons terecht!

Autohuur

Een auto huren was nog nooit zo voordelig!

Nieuwe auto kopen?

Wilt u een splinternieuwe auto? Ook die kunnen wij u leveren!

Onderhoud

Bij autobedrijf Keijzer is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkennis en vriendelijke service.

A.P.K. Keuring

Ook voor de Apk-keuring kunt u bij Autobedrijf Keijzer terecht. De Apk-keuring is verplicht voor iedere auto die ouder is dan drie jaar.

Reparatie

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Wij kunnen elk defect voor u repareren.

Pechhulp

Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp.

Verzekeringen

Autobedrijf Keijzer kan u helpen met de Bosch Car Service Autoverzekeringen. De voordelen van deze autoverzekering zijn echte voordelen.

Financial Lease

Financial Lease is er speciaal voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en voor de (semi)overheid.

Financiering

Een auto kopen is vaak een grote uitgave. Kunt u de auto niet in één keer zelf betalen? Bij ons kunt ook terecht voor een financiering.

BCS Connect

BCS is continu op zoek naar manieren om je leven en dat van je auto te verbeteren. Daarom brengen ze binnenkort Bosch Car Service Connect op de markt

mijnBoschCarService

Alles voor uw auto regelt u op uw persoonlijke omgeving mijnBoschCarService, waar en wanneer het u uitkomt.